Adsense

4 Şubat 2018 Pazar

Evden Para Kazanmak ister misiniz ?


Ücretsiz üyelik için BURAYI TIKLAYINIZ.

İnternetten para kazanma, evden para kazanma, kolay para kazanma gibi konular herkesin ilgisini çekmekle beraber, gerçekten kazandıran yöntemler pek azdır. Her iş mutlaka az da olsa özveri gerektirir.

Hiç paranız yok ve bir iş yapmak istiyorsunuz. Oriflame tamda aradığınız şirket. Oriflame firmasını Türkiye de duymayan yoktur. Hatta dünyaca tanınmış bir şirket. Güvenilirliği tartışılmaz kimseye ürünlerin savunmasını şirketin güvenilirliğini anlatmanız gerekmez.

Peki bu şirket size nasıl para kazandıracak...

Şöyle ki, Oriflame e üye olmak ücretsiz. Anında Oriflame Üyelik Formunu doldurarak imzasız evraksız Oriflame üyesi olabiliyorsunuz. Aynı şekilde kendinize bir alt ekip oluşturmak istediğinizde de üye yapmak istediğiniz kişinin (ad, soyad, tc. no  doğum tarihi, adres, telefon ve varsa e posta) bilgilerini alıp sponsorunuza iletmeniz ya da Oriflame sayfanızda online kayıt bölümünden üye bilgilerini girmeniz yeterli.

Bu kadar kolay bir şekilde Oriflame Ailesi ne katıldınız. Oriflame Üyelik Formunu doldurdunuz. Danışman kodunuz ve şifreniz SMS olarak size ulaştı. Hemen bu kod ve şifre ile Oriflame sayfasına giriş yaparak siparişinizi verebilirsiniz. İlla satmış olduğunuz ürünleri sipariş etmeniz gerekmez. Çevrenizde hızlı gidebileceğini düşündüğünüz ürünleri de siparişinize ekleyerek karınızı artırabilirsiniz. Çoğu çevrede rimel ve parfümler hızlı satılan ürünlerdir.

Siparişinizi verdiniz ürünleriniz iki gün içinde adresinize teslim edilir. Son ödeme tarihi ise 21 gün sonrasıdır. Yani şu anda elinizde hiç ücret ödemeden aldığınız 21 gün vadeli ürün bulunmakta. Bu ürünleri 21 gün içinde rahatlıkla satıp paraya çevirebilirsiniz. Her bir üründen kazancınız %25 ve %30 civarıdır. Tabiki bu kazanacaklarınızın çok küçük bir kısmı.. Başlangıçta ürün satmak daha karlı gibi görünse de esas para kazanacağınız bölüm üye yaparak kazanç elde etmektir.

Çevrenizdekileri Oriflame Üyesi olmaya teşvik etmek çok kolay. İhtiyaçlarını kimseye kar vermeden kendileri üye olarak çok daha ucuza alabileceklerini söylemeniz yeterli. Üyelik ücretinin olmaması büyük bir avantaj. Kısıtlı bir çevreniz varsa interneti kullanabilirsiniz. İnstagram facebook gibi sosyal medya araçlarını kullanarak üye bulabilir ürün satabilirsiniz.En azından facebook hesabınızdan Oriflame üye olmak ücretsiz kendi ürünlerinizi indirimli satın almak için bana ulaşın yazsanız bile en az iki üye bulacaksınız. Bulduğunuz bu üyelerin satışı ya da kendileri için yaptıkları alışveriş üzerinden kazanç elde edebilirsiniz. Örneğin 10 adet üyeniz olsa her biri 200er BP sipariş verse 4000 BP lik ekip siparişinin %12 si sizin olur. 500 TL gibi bir kazancınız her ayın 10 unda hesabınıza yatırılır. Birde bu yaptığınız üyelerinde yeni üyeler yapacağını hesaba katarsanız kazancın ne kadar hızlı bir şekilde katlanacağını tahmin etmek zor değil.

Yardım ve sorularınız için her zaman yanınızdayım... blog üzerinden, facebook'dan mesaj atmak için  BURAYA TIKLAYARAK veya instagram 'dan mesaj atmak için ise BURAYA TIKLAYARAK  mesaj atabilirsiniz.

Ücretsiz üyelik için BURAYI TIKLAYINIZ.



Hiç yorum yok: